HARJOITUSRYHMÄT

Alkeisryhmä nuorille ja aikuisille

Kiinnostaako kamppailulajit? Aloita alkeisryhmässä. Harjoituksissa pääpaino on kuntoa ja kehonhallintaa kehittävissä harjoitteissa. Tekniikoista tehdään yksinkertaisia perusversioita ja helppoja pariharjoitteita. Kaikissa harjoituksissa on lämmittely, kamppailullinen osuus ja kunto-osuus. Harjoituksissa asuksi käy verkkarit ja t-paita, mutta voit käyttää kamppailuasua. Ryhmä sopii hyvin aloittelijoille tai vaikka taidosalille pidemmän tauon jälkeen palaavalle. Alkeisryhmässä alaikäraja on 12 vuotta.

Harjoitukset nuorille ja aikuisille

Tiistain, torstain ja lauantain harjoitukset sopivat kaikille taidon alkeiskurssin käyneille ja kaikille vyöarvoille. Harjoituksissa pääpaino on uusien tekniikoiden, liikesarjojen ja ottelun perusteiden opettelussa. Myös voimisteluliikkeet (tengi) ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa. Samoissa harjoituksissa käy kaikki vyöarvot ja ryhmää eriytetään tarvittaessa aihealueittain tai tasoryhmittäin.

Vapaavuorot ja teemavuorot

Vapaavuorot ovat suunnattu värivöisille harjoittelijoilla. Vapaavuorolla pystyt keskittymään itsenäisesti omien kilpailu- tai vyökoesuoritusten harjoitteluun. Apua ja neuvoja voit pyytää paikalla olevalta ylemmältä vyöltä, heidän omaa harjoitteluaan häiritsemättä.

Teemavuoroja järjestetään eri aiheista. Harjoituksissa pureudutaan tarkemmin taidon eri osa-alueisiin ja ainakin yksi liikesarja sekä keskeisimmät taidotekniikat on hyvä olla tuttuja treeneihin tullessa.