HARJOITUSRYHMÄT

Kuntokamppailuryhmä nuorille ja aikuisille

Kiinnostaako kamppailulajit? Aloita kuntokamppailuryhmässä. Harjoituksissa pääpaino on kuntoa ja kehonhallintaa kehittävissä harjoitteissa. Tekniikoista tehdään yksinkertaisia perusversioita ja helppoja pariharjoitteita. Kaikissa harjoituksissa on lämmittely, kamppailullinen osuus ja kunto-osuus. Harjoituksissa asuksi käy verkkarit ja t-paita, mutta voit käyttää kamppailuasua. Ryhmä sopii hyvin aloittelijoille, taidosalille palaavalle sekä aktiivisesti treenaaville oheisharjoitteluksi. Kuntokamppailussa alaikäraja on 12 vuotta, mutta nuorempi voi osallistua vanhemman sisaruksen tai vanhempien kanssa.

Harjoitukset nuorille ja aikuisille

Tiistain ja torstain harjoitukset sopivat kaikille taidoa muutaman kuukauden treenanneille ja kaikille vyöarvoille.. Harjoituksissa pääpaino on uusien tekniikoiden, liikesarjojen ja ottelun perusteiden opettelussa. Myös voimisteluliikkeet (tengi) ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa. Samoissa harjoituksissa käy kaikki vyöarvot ja harjoitusta tarvittaessa eriytetään tasoryhmiin.

Vapaavuorot ja teemavuorot

Vapaavuorot ovat suunnattu värivöisille harjoittelijoilla. Vapaavuorolla pystyt keskittymään itsenäisesti omien kilpailu- tai vyökoesuoritusten harjoitteluun. Apua ja neuvoja voit pyytää paikalla olevalta ylemmältä vyöltä, heidän omaa harjoitteluaan häiritsemättä.

Teemavuoroja järjestetään eri aiheista. Harjoituksissa pureudutaan tarkemmin taidon eri osa-alueisiin ja ainakin yksi liikesarja sekä keskeisimmät taidotekniikat on hyvä olla tuttuja treeneihin tullessa.