HARJOITUSRYHMÄT

Kuntotaido nuorille ja aikuisille

Kiinnostaako kamppailulajit mutta yleiselle core kurssilla aloittaminen arveluttaa. Aloita harrastus kuntotaidokurssilla. Kuntotaidotreenit on avoin kaikille harjoittelijoille ja pääpaino on kuntoa ja kehonhallintaa kehittämissä harjoitteissa, taidotekniikoista tehdään yksinkertaisia perusversioita. Treeneissä kaikilla asusteena verkkarit ja t-paita. Ryhmä sopii myös taidosalille palaavalle. Kuntoryhmä järjestetään kausiluonteisesti syys- ja kevätkausien alussa.

Taido Core alkeiskurssi nuorille ja aikuisille

Taido Core tarkoitettu aikuisille ja nuorille harrastuksen aloittajille. Taido Coressa opetallaan kamppailulajien perusteita, tekniikkaluokkien perusteet, taidon liikkuminen. Kurssin aikana tilataan taidopuvut. Kurssi kestää toukokuuhun saakka ja sen päätteeksi suoritetaan purppuravyö.

Taido värivyöt

Taido värivöisten harjoitukset soveltuvat kaikille purppuravyön suorittaneille ja ylemmille vyöarvoille. Pääpaino on uusien tekniikoiden, liikesarjojen ja ottelun perusteiden opettelussa. Myös voimisteluliikkeet (tengi) ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa.

Vapaavuorot ja teemavuorot

Vapaavuorot ja teemavuorot ovat suunnattu värivöisille harjoittelijoilla.

Vapaavuorolla pystyt keskittymään itsenäisesti omien kilpailu- tai vyökoesuoritusten harjoitteluun. Apua ja neuvoja voit pyytää paikalla olevalta ylemmältä vyöltä, heidän omaa harjoitteluaan häiritsemättä.

Teemavuoroilla pureudutaan tarkemmin taidon eri osa-alueisiin.