Salin osoite

Aura Light Kamppailuareena, Juurakkotie 6, 03100 Nummela

Tiistaina ja torstaina treenataan taekwondo tatamilla ja lauantaisin judotatamilla. Vapaavuorot ovat judotatamilla.

Seuran viestintätavat

Seuran ajankohtaisista asioista tiedotetaan seuran WhatsApp-ryhmässä. Ryhmään pääsee mukaan sekä treenaajat että alaikäisten huoltajat. Liity listalle lähettämällä viesti ja kännykkänumerosi treenit.kumakai@gmail.com osoitteeseen.

Lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse.

Liity WhatsApp-ryhmään tästä

Jäsenmaksun, lisenssin ja vakuutuksen ostaminen

Seuran jäsenmaksu koko vuodelle 2024 on 145 eur. Jäsenmaksu maksetaan Suomisportissa. Puolenvuoden jäsenmaksu on 80 eur. Mikäli halut maksaa puolivuosittain tai liikunta- tai virkistysetuudella laita viestiä talous.kumakai@gmail.com.

Kirjaudu www.suomiport.fi. Avoimet maksut valikosta löydät jäsenmaksun. Osta valikosta ja oman profiilisi etusivulta pääset ostamaan Karateliiton harrastajalisenssin ja halutessasi OP Vakuutuksen kamppailulajit kattavan tapaturmavakuutuksen. Seuran harjoitukset ovat tarkoitettu jäsenille. Maksathan jäsenmaksun heti vuoden alussa Suomisportissa. Karateliiton lisenssi on pakollinen kaikille harrastajille, ostathan sen heti vuoden alussa Suomisportissa. Tarvitsetko apua? Kysy neuvoa talous.kumakai@gmail.com

Tietoa lisensseistä ja vakuutuksista https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

Kaikki Suomen Taidon jäsenseurojen jäsenet voivat osallistua harjoituksiin kunhan lisenssi ja jäsenmaksu omassa seurassa ovat kunnossa.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Erilaisista taidotapahtumista kerrotaan pääsääntöisesti seuran whatsApp-ryhmissä ja sähköpostitse. Lisäksi seuran tapahtumista tiedotetaan myös seuran www-sivujen sekä facebook sivuston kautta.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan tapahtuman kutsun ja ohjeiden mukaisesti. Huolehdithan itse osallistumismaksusi järjestäjän ohjeiden mukaisesti. Kysy neuvoa ohjaajilta tarvittaessa.

Huomaathan että ilmoittautumiset ovat yleensä sitovia ja osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Huolehdithan itse peruutuksesta tapahtuman järjestäjän kanssa. Peruutus täytyy tehdä hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua heti kun este on tiedossasi.

Tapahtumiin kyydit pitää järjestää yleensä ottaen itse. Voit sopia salilla harjoituskavereiden kanssa kimppakyytejä, mutta seura ei järjestä kyytejä.

Puku- ja materiaalitilaukset

Taidopukuja tilataan tällä hetkellä kootusti kerran vuodessa. Kysy lisää ohjaajilta. Käytettyjä pukuja saa tori.fi ja vastaavista palveluista edulliseenkin hintaan. Voit harjoitella valkeassa kamppailupuvussa aina ruskeaan vyöhön saakka, silloin tarvitset vyökokeeseen mennessä mustat hakamat.

Uudet vyöt ja ensimmäisen vyön suorituksen yhteydessä saatavan taidopassin hankitaan kootusti seuran kautta.

Mikäli haluat japanilaisen taidopuvun tai brodeeratun vyön, tilaa se itse Suomen Taidon kootun tilauksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Laskutusosoite: talous.kumakai(at)gmail.com

Seuran sähköposti: taidonummela(at)gmail.com

Seuran tilinumero: FI44 5297 0020 0527 27

Y-tunnus: 2787483-2


Seuran hallitus

Jani Lehmus, puheenjohtaja, taidonummela(at)gmail.com

Tatu Morko, varapuheenjohtaja, nuorisovastaava

Elisa Rousu, taloudenhoitaja, talous.kumakai(at)gmail.com

Katri Rantanen, ulkoinen tiedottaja

Mikael Palmén, sihteeri, sisäinen tiedottaja

Toimihenkilöt

Mikko Suhonen, pääopettaja ja puoltaja, treenit.kumakai(at)gmail.com

Seura

  • Nummelan Kumakai ry toimii Nummelassa, Vihdissä.
  • Seura on perustettu 2002 ja se on Suomen Karateliiton jäsenseura
  • Seurassa harrastetaan taidoa.
  • Harjoitustoimintaa on niin kilpailijoille kuin kuntoilijoillekin.
  • Toiminnassamme noudatamme Lasten liikunnan eettisiä periaatteita.

Arvot


Seuramme arvoja ovat:
  • suvaitsevaisuus
  • rehellisyys
  • pitkäjänteisyys
  • luotettavuus

Seuran historia

Nummelan Kumakai ry perustettiin elokuussa 2002. Perustajajäseninä ovat Elisa Rousu, Kimmo Kivistö, Liisa Kivistö ja Mikko Suhonen. Kaikki perustajajäsenet olivat muuttaneet Vihtiin vuoden 2002 aikana ja aktiivisina taidokoina halusivat perustaa paikkakunnalle taidoseuran. Harjoitusvuorot saatiin Oinasjoen koululta, jonne seura otettiin erittäin hyvin vastaan.

Ensimmäinen alkeiskurssi alkoi syksyllä 2003 ja erittäin suuren innostuksen vuoksi myös alle 13-vuotiaille junioreille aloitettiin oma ryhmä. Seura hankki käytettyjä tatameita ja alusta saakka seura pääsikin harjoittelemaan tatamialustalla.

Kuoppanummen koulukeskuksen valmistuttua, seura otti aluksi sieltä yhden ajan. Kiinteä tatamialue mahdollistui juuri ennen joulua 2005, jolloin Kumakain vanhojen tatameiden lisäksi hankittiin Vihdin Taekwondon kanssa 26 uutta tatamia jolloin koko sali saatiin katetuksi. Samalla keskitettiin seuran harjoitukset kokonaan kamppailusaliin.

2018 seura siirtyi harjoittelemaan Aura Light Areenalle, joka mahdollistaa harjoitustoiminnan kehittämisen, vakiintuvat harjoitusajat sekä isommat tatamialueet.

Nummelan Kumakai ry on menestynyt niin kansallisissa kuin arvokisoissakin.