HARJOITUSRYHMÄT

Kuntotaido nuorille ja aikuisille

Kiinnostaako kamppailulajit mutta yleiselle core kurssilla aloittaminen arveluttaa. Aloita harrastus kuntotaidokurssilla. Kuntotaidotreenit on avoin kaikille harjoittelijoille ja pääpaino on kuntoa ja kehonhallintaa kehittämissä harjoitteissa, taidotekniikoista tehdään yksinkertaisia perusversioita. Treeneissä kaikilla asusteena verkkarit ja t-paita. Ryhmä sopii myös taidosalille palaavalle.

Taido Core alkeiskurssi nuorille ja aikuisille

Taido Core tarkoitettu aikuisille ja nuorille harrastuksen aloittajille. Taido Coressa opetallaan kamppailulajien perusteita, tekniikkaluokkien perusteet, taidon liikkuminen. Kurssin aikana tilataan taidopuvut.

Taido värivyöt

Taido värivöisten harjoitukset soveltuvat kaikille purppura vyön suorittaneille ja ylemmille vyöarvoille. Pääpaino on uusien tekniikoiden, liikesarjojen ja ottelun perusteiden opettelussa. Myös voimisteluliikkeet (tengi) ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa.

Vapaavuorot ja teemavuorot

Vapaavuorot ja teemavuorot ovat suunnattu värivöisille harjoittelijoilla.

Vapaavuorolla pystyt keskittymään itsenäisesti omien kilpailu- tai vyökoesuoritusten harjoitteluun. Apua ja neuvoja voit pyytää paikalla olevalta ylemmältä vyöltä, heidän omaa harjoitteluaan häiritsemättä.

Teemavuoroilla pureudutaan tarkemmin taidon eri osa-alueisiin.


Taido Kids jatkoryhmä

Taido junioreiden jatkoryhmään puolelle siirrytään ensimmäisen harjoituskauden/vuoden jälkeen. Ryhmässä jatketaan yleistaitavuuden kehittämistä ja opetellaan taidon perusteita sekä syvennetään osaamista. Kunkin harjoitusvuoden aikana suoritetaan mon-merkki ja raitavyö. Jatkoryhmässä voi harjoitella koko alakoulun ajan.

Taido Kids alkeiskurssi junioreille

On tarkoitettu 9-11-v junioreille jotka aloittavat taidon. Taido Kids ryhmässä opetallaan taidon perusteita ja yleistaitavuutta kehittäviä harjoitteita on runsaasti. Ryhmätaitojen opettelu on myös keskeisellä sijalla.