Ilmoittaudu kursseille

AIKUISET JA NUORET - TAIDO CORE ALKEISKURSSI ON ALKANUT ELOKUUSSA.

Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Harjoitukset Aura Light Areenalla, taekwondotatamilla ti 19.30-20.30 ja to 17.30-18.30

Kurssin aikana rakennamme fysiikkaasi vaihe vaiheelta, joten voit huoleti tulla mukaan myös ilman liikunnallista taustaa. Harjoituksissa opit peruslyönnit, potkut ja taidolle ominaisen liikkumisen. Tekniikoita harjoitellaan ilman vastustajaa, potku- ja iskutyynyihin sekä parin kanssa. Harjoituksissa opit myös akrobatian alkeita sekä taido-ottelun perusteita.

Harjoituksiin kuuluu lämmittelyt, lihaskunto-osiot ja aktiiviset venyttelyt. Monipuoliset harjoitukset kohottavat kuntoa ja kaikissa harjoituksissa tulee varmasti hiki pintaan. Taido Core kurssi on tarkoitettu nuorille ja aikuisille eikä kurssilla ole yläikärajaa. Kurssin alaikäraja on min 12 v täyttäneet.

Hinta seuran jäsenmaksu: nuoret 105 eur, aikuiset 115 eur. Kaksi ilmaista kokeiluviikkoa kurssin alussa.

Kokeilukertojen jälkeen maksetaan Suomisportissa Nummelan Kumakain jäsenmaksu ja lunastetaan Suomen Taidon lisenssi sekä kamppailulajit kattava tapaturmavakuutus. Kaikilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus joka kattaa kamppailulajit, voit ostaessasi lisenssiä jättää vakuutuksen hankkimatta.

Keväällä hankitaan taidopuvut (joko koko valkea kamppailupuku n. 40 eur tai taidopuku n.180 eur) ja toukokuussa on ensimmäinen vyökoe (n. 45 eur). Nämä eivät sisälly jäsenmaksuun.

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155 treenit.kumakai@gmail.com


JUNNUT - TAIDO KIDS ALKEISKURSSI - KURSSI ON TÄYNNÄ, KYSY PERUUSTUSPAIKKOJA treenit.kumakai@gmail.com

Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Harjoitukset Aura Light Areenalla, taekwondotatamilla su 13-14

Taido on erittäin hyvä harrastus junnuille. Harjoituksissa tehdään paljon perustaitavuutta kehittäviä harjoitteita. Motoriikka ja koordinaatiokyky kehittyvät säännöllisellä harjoittelulla erittäin paljon.

Ryhmässä harjoittelu kehittää ryhmätyötaitoja. Harjoituksissa on lämmittely osuus, jonka jälkeen kerrataan aiemmin opittuja asioita ja opitaan uusia asioita niin lajiharjoitteita kuin akrobatian alkeitakin. Harjoitusten lopussa on jäädyttelyosuus venyttelyineen.

Taido Kids junnuryhmä on tarkoitettu 7-12-vuotiaille.

Hinta vuosimaksu: 150 eur. Vuosimaksu sisältää salivyökokeet, mon-merkin, raitavyön, taidopassin ja koko valkean kamppailupuvun. Kolme ilmaista kokeilukertaa kurssin alussa.

Kokeilukertojen jälkeen maksetaan Suomisportissa Nummelan Kumakain vuosimaksu ja lunastetaan Suomen Taidon lisenssi sekä kamppailulajit kattava tapaturmavakuutus. Kaikilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus joka kattaa kamppailulajit, voit ostaessasi lisenssiä jättää vakuutuksen hankkimatta.

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155 tai treenit.kumakai@gmail.com