TERVETULOA MUKAAN!

AIKUISET - TAIDO CORE

SEURAAVA KURSSI ALKAA ELOKUUSSA

Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Harjoitukset Kuoppanummenkoulun kamppailusalissa.

Kurssin aikana rakennamme fysiikkaasi vaihe vaiheelta, joten voit huoleti tulla mukaan myös ilman liikunnallista taustaa. Harjoituksissa opit peruslyönnit, potkut ja taidolle ominaisen liikkumisen. Tekniikoita harjoitellaan ilman vastustajaa, potku- ja iskutyynyihin sekä parin kanssa. Harjoituksissa opit myös akrobatian alkeita sekä taido-ottelun perusteita.

Harjoituksiin kuuluu lämmittelyt, lihaskunto-osiot ja aktiiviset venyttelyt. Monipuoliset harjoitukset kohottavat kuntoa ja kaikissa harjoituksissa tulee varmasti hiki pintaan. Taido Core kurssi on tarkoitettu nuorille ja aikuisille eikä kurssilla ole yläikärajaa. Kurssin alaikäraja on 13 v täyttävät.

Hinnat: Alkeiskurssimaksu on 110 eur/4 kk.

Harrastajat ovat kurssin ajan tapaturmavakuutettuja (kurssimaksun maksamisen jälkeen). 2 ilmaista tutustumisviikkoa kurssin alussa. Core-kurssin jälkeen voit jatkaa jatkokurssille ja täydetää lajiosaamistasi. Jatkokurssi maksaa 115 eur/8 kk ja kurssin aikana saat kamppailupuvun.

Vyökokeet eivät sisälly kurssimaksuihin. Ensimmäinen vyökoe maksaa yhteensä 45 eur.

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155

Core-kurssilaiselle infoa tästä

JUNNUT - TAIDO KIDS

SEURAAVA KURSSI ALKAA ELOKUUSSA

Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Harjoitukset Kuoppanummenkoulun kamppailusalissa.

Taido on erittäin hyvä harrastus junnuille. Harjoituksissa tehdään paljon perustaitavuutta kehittäviä harjoitteita. Motoriikka ja koordinaatiokyky kehittyvät säännöllisellä harjoittelulla erittäin paljon.

Ryhmässä harjoittelu kehittää ryhmätyötaitoja. Harjoituksissa on lämmittely osuus, jonka jälkeen kerrataan aiemmin opittuja asioita ja opitaan uusia asioita niin lajiharjoitteita kuin akrobatian alkeitakin. Harjoitusten lopussa on jäädyttelyosuus venyttelyineen.

Taido Kids junnuryhmä on tarkoitettu 8-12-vuotiaille.

Hinnat: Alkeiskurssimaksu on 85 eur/4 kk. Harrastajat ovat kurssin ajan tapaturmavakuuutettuja (kurssimaksun maksamisen jälkeen). 2 ilmaista tutustumisviikkoa kurssin alussa. Kids alkeiden jälkeen voit jatkaa jatkokurssille. Jatkokurssi maksaa 95 eur/5 kk ja sisältää kamppailupuvun sekä salivyökokeet.

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155

Taido Kids kurssilaiselle infoa tästä