Tervetuloa kokeilemaan

AIKUISET JA NUORET - TAIDO CORE ALKEISKURSSI ALKAA 21.8 KLO 20

Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Harjoitukset Aura Light Areenalla, taekwondotatamilla

Kurssin aikana rakennamme fysiikkaasi vaihe vaiheelta, joten voit huoleti tulla mukaan myös ilman liikunnallista taustaa. Harjoituksissa opit peruslyönnit, potkut ja taidolle ominaisen liikkumisen. Tekniikoita harjoitellaan ilman vastustajaa, potku- ja iskutyynyihin sekä parin kanssa. Harjoituksissa opit myös akrobatian alkeita sekä taido-ottelun perusteita.

Harjoituksiin kuuluu lämmittelyt, lihaskunto-osiot ja aktiiviset venyttelyt. Monipuoliset harjoitukset kohottavat kuntoa ja kaikissa harjoituksissa tulee varmasti hiki pintaan. Taido Core kurssi on tarkoitettu nuorille ja aikuisille eikä kurssilla ole yläikärajaa. Kurssin alaikäraja on 13 v täyttävät.

Hinta vuosimaksu: nuoret 92 eur, aikuiset 102 eur. Kaksi ilmaista kokeiluviikkoa kurssin alussa.

Vuosimaksun yhteydessä lunastetaan Suomen Taidon lisenssi sekä kamppailulajit kattava tapaturma vakuutus (yhteensä nuoret 74 eur, aikuiset 79 eur). Kaikilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus joka kattaa kamppailulajit, voit ostaessasi lisenssiä jättää vakuutuksen hankkimatta.

Keväällä hankitaan taidopuvut (joko koko valkea kamppailupuku n. 40 eur tai taidopuku n.180 eur) ja toukokuussa on ensimmäinen vyökoe (n. 40 eur). Nämä eivät sisälly vuosimaksuun.

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155


JUNNUT - TAIDO KIDS ALKEISKURSSI ALKAA 26.8 kl 13

Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Harjoitukset Aura Light Areenalla, taekwondotatamilla

Taido on erittäin hyvä harrastus junnuille. Harjoituksissa tehdään paljon perustaitavuutta kehittäviä harjoitteita. Motoriikka ja koordinaatiokyky kehittyvät säännöllisellä harjoittelulla erittäin paljon.

Ryhmässä harjoittelu kehittää ryhmätyötaitoja. Harjoituksissa on lämmittely osuus, jonka jälkeen kerrataan aiemmin opittuja asioita ja opitaan uusia asioita niin lajiharjoitteita kuin akrobatian alkeitakin. Harjoitusten lopussa on jäädyttelyosuus venyttelyineen.

Taido Kids junnuryhmä on tarkoitettu 7-12-vuotiaille.

Hinta vuosimaksu: 137 eur. Vuosimaksu sisältää salivyökokeet, mon-merkin, raitavyön, taidopassin ja koko valkean kamppailupuvun. Kaksi ilmaista kokeiluviikkoa kurssin alussa.

Vuosimaksun yhteydessä lunastetaan Suomen Taidon lisenssi sekä kamppailulajit kattava tapaturma vakuutus (lapset 40 eur)

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155