Ilmoittaudu kursseille

AIKUISET JA NUORET - TAIDO CORE ALKEISKURSSI

Ilmoittaudu mukaan SuomiSportin kautta

Harjoitukset Aura Light Areenalla judotatamilla sunnuntaisin klo 14.00-15.00. Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Kurssin aikana rakennamme fysiikkaasi vaihe vaiheelta, joten voit huoleti tulla mukaan myös ilman liikunnallista taustaa. Harjoituksissa opit peruslyönnit, potkut ja taidolle ominaisen liikkumisen. Tekniikoita harjoitellaan ilman vastustajaa, potku- ja iskutyynyihin sekä parin kanssa. Harjoituksissa opit myös akrobatian alkeita sekä taido-ottelun perusteita.

Harjoituksiin kuuluu lämmittelyt, lihaskunto-osiot ja aktiiviset venyttelyt. Monipuoliset harjoitukset kohottavat kuntoa ja kaikissa harjoituksissa tulee varmasti hiki pintaan. Taido Core kurssi on tarkoitettu nuorille ja aikuisille eikä kurssilla ole yläikärajaa. Kurssin alaikäraja on 12 v. Kolme ilmaista kokeilukertaa syyskuussa 2021.

Kokeilukertojen jälkeen Nummelan Kumakain jäsenmaksu (syksy 2021: 50 eur aikuisilta, 45 eur nuorilta) maksetaan Suomisportissa. Lisäksi lunastetaan Suomen Karateliiton taido lisenssi (pakollinen). Samalla on mahdollista ostaa kamppailulajit kattava tapaturmavakuutus. Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus joka kattaa kamppailulajit, voit ostaessasi lisenssiä ja jäsenmaksua jättää vakuutuksen hankkimatta. Vuoden 2022 alussa maksetaan koko vuoden jäsenmaksu ja lisenssi (ja tarvittaessa vakuutus).

Taidoasut tai vyökoemaksut eivät sisälly jäsenmaksuun, vaan veloitetaan erikseen.

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155 treenit.kumakai@gmail.com


TAIDO KIDS ALKEISKURSSI !

Ilmoittautuminen junnuryhmään SuomiSportin kautta! Huoltaja rekisteröi ensin itsesi ja lisää itsellesi lapsi ja sen jälkeen ilmoita hänet kurssille (ensimmäinen vaihe ilmoittautumisessa).

Taido Kids junnuryhmä on tarkoitettu 7-12-vuotiaille. Harjoitukset Aura Light Areenalla, taekwondo tatamilla su 14.00-15.00. Harjoitukset heti ensimmäisellä kerralla. Asuksi verkkarit ja t-paita, mukaan juomapullo ja jalkapyyhe.

Taido on erittäin hyvä harrastus junnuille. Harjoituksissa tehdään paljon perustaitavuutta kehittäviä harjoitteita. Motoriikka ja koordinaatiokyky kehittyvät säännöllisellä harjoittelulla erittäin paljon.

Ryhmässä harjoittelu kehittää ryhmätyötaitoja. Harjoituksissa on lämmittely osuus, jonka jälkeen kerrataan aiemmin opittuja asioita ja opitaan uusia asioita niin lajiharjoitteita kuin akrobatian alkeitakin. Harjoitusten lopussa on jäädyttelyosuus venyttelyineen.

Kokeilukertojen jälkeen Nummelan Kumakain syyskauden maksu (syksy 2021 75 eur junioreilta) maksetaan Suomisportissa ja samalla lunastetaan Suomen Karateliiton taido lisenssi (pakollinen). Lisäksi on mahdollista ostaa kamppailulajit kattava tapaturmavakuutus. Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus joka kattaa kamppailulajit, voit ostaessasi lisenssiä ja jäsenmaksua jättää vakuutuksen hankkimatta. Kolme ilmaista kokeilukertaa syyskuussa. Kurssin hintaa kuuluu valkea kamppailuasu.
Vuoden 2022 alussa maksetaan koko vuoden lisenssi ja vuosimaksu sisältäen jäsenmaksun ja salivyökokeiden kulut.

Lisätietoja kursseista antaa Mikko 040 5834155 tai treenit.kumakai@gmail.com