ILMOITTAUTUMISET TAPAHTUMIIN, LEIREILLE JA KOULUTUKSIIN

 

Erilaisista taidotapahtumista kerrotaan harjoituksista ja sähköpostitse. Lisäksi seuran tapahtumista tiedotetaan myös seuran www-sivujen sekä facebook sivuston kautta.

Ilmoittautumiset sähköpostitse ilmoittautumiset.kumakai(at)gmail.com osoitteeseen. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia (sitoudut maksamaan osallistumismaksun).

Osaan tapahtumista ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti suoraan liiton ilmoittautumispalvelun kautta.

Osallistumismaksu on maksettava sinulle lähetetyn laskun eräpäivään mennessä, sillä seura maksaa osallistumismaksut järjestävälle taholle viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Ilmoittautumiset ovat aina sitovia, osallistumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. (Eli osallistumismaksu täytyy aina maksaa jos sinulla ei ole pätevää syytä peruttaa osallistumistasi).

Mikäli sairastut tai sinulle tulee ylivoimainen este (esim omaisen hautajaiset) soita Elisalle 044 5222 737. Sairaustapauksissa vaaditaan yleisesti lääkärin tai sairaanhoitajan todistus.

Peruutus täytyy tehdä hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua heti kun este on tiedossasi.

Tapahtumiin kyydit pitää järjestää yleensä ottaen itse. Voit sopia salilla harjoituskavereiden kanssa kimppakyytejä, mutta seura ei järjestä kyytejä.