HARJOITUSRYHMÄT

AIKUISET

Taido Core alkeiskurssi nuorille ja aikuisille

On tarkoitettu aikuisille ja nuorille harrastuksen aloittajille. Ikäraja n. 12 v. täyttäneet. Taido Coressa opetallaan kamppailulajien perusteita ja kehitetään kuntoa vaiheittain. Harjoitukset kerran viikossa syys- ja kevätkauden.

Taido värivyöt

Taido värivöisten harjoitukset soveltuvat kaikille purppura vyön suorittaneille ja ylemmille vyöarvoille. Pääpaino on uusien tekniikoiden, liikesarjojen ja ottelun perusteiden opettelussa. Myös voimisteluliikkeet (tengi) ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa.

Vapaavuorot ja teemavuorot

Vapaavuorot ja teemavuorot ovat suunnattu värivöisille harjoittelijoilla.

Vapaavuorolla pystyt keskittymään itsenäisesti omien kilpailu- tai vyökoesuoritusten harjoitteluun. Apua ja neuvoja voit pyytää paikalla olevalta ylemmältä vyöltä, heidän omaa harjoitteluaan häiritsemättä.

Teemavuoroilla pureudutaan tarkemmin taidon eri osa-alueisiin.

JUNIORIT

Taido Kids alkeiskurssi junioreille

On tarkoitettu 7-12-v junioreille jotka aloittavat taidon. Taido Kids ryhmässä opetallaan taidon perusteita ja yleistaitavuutta kehittäviä harjoitteita on runsaasti. Ryhmätaitojen opettelu on myös keskeisellä sijalla.

Taido Kids jatkoryhmä

Taido junioreiden jatkoryhmään puolelle siirrytään ensimmäisen harjoituskauden/vuoden jälkeen. Ryhmässä jatketaan yleistaitavuuden kehittämistä ja opetellaan taidon perusteita sekä syvennetään osaamista.

Kunkin harjoitusvuoden aikana suoritetaan mon-merkki ja raitavyö. Jatkoryhmässä voi harjoitella koko alakoulun ajan.

Siirtymä junioreiden ryhmästä aikuisten/nuorten ryhmään

Taido Kids ryhmästä siirrytään Taido Core alkeiskurssin kautta harjoittelemaan aikuisten harjoituksissa noin 12-13-vuoden iässä. Siirtymävaiheessa voi käydä sekä Kids että Core harjoituksissa. Siirtyminen tehdään yksilöllisesti junioriohjaajan kanssa sovitusti ja kun nuori itse kokee olevansa valmis.

Tulethan harjoituksiin ajoissa eli noin 5-10 min ennen harjoituksen alkua.

Alla olevasta kalenterista näet harjoitukset jos vuoro ei näy kalenterissa se on peruttu juhlapyhän tai salin muun tapahtuman vuoksi.