HARJOITUSRYHMÄT

AIKUISET

Taido Core alkeet ja jatkokurssi nuorille ja aikuisille ma 19-20 ja to 18-19

On tarkoitettu aikuisille ja nuorille harrastuksen aloittajille. Ikäraja n. 13v. Taido Coressa opetallaan kamppailulajien perusteita ja kehitetään kuntoa vaiheittain. Harjoitukset kahdesti viikossa.

Taido värivyöt ma 19-20, ti 19-20 ja to 18-19

Taido värivöisten harjoitukset soveltuvat kaikille sinisen vyön suorittaneille ja ylemmille vyöarvoille. Pääpaino on uusien tekniikoiden, liikesarjojen ja ottelun perusteiden opettelussa. Myös voimisteluliikkeet (tengi) ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa.

Kilpailijat ja vapaa harjoittelu ti 20-20.30, su 13-14.30

Kilpailijoiden vuorolla pystyt keskittymään itsenäisesti omien kilpailu tai vyökoesuoritusten harjoitteluun. Apua ja neuvoja voit pyytää paikalla olevalta ylemmältä vyöltä.

JUNIORIT

Taido Kids alkeet - alkeiskurssi junioreille su 12-13

On tarkoitettu 8-12-v junioreille jotka aloittavat taidon. Taido Kids ryhmässä opetallaan taidon perusteita ja yleistaitavuutta kehittäviä harjoitteita on runsaasti. Ryhmätaitojen opettelu on myös keskeisellä sijalla.

Taido Kids jatkoryhmä su 12-13

Taido junioreiden jatkoryhmään puolelle siirrytään ensimmäisen harjoituskauden/vuoden jälkeen. Ryhmässä jatketaan yleistaitavuuden kehittämistä ja opetellaan taidon perusteita sekä syvennetään osaamista.

Kunkin harjoitusvuoden aikana suoritetaan mon-merkki ja raitavyö. Jatkoryhmässä voi harjoitella koko alakoulun ajan.

Taido Kids ryhmästä siirrytään Taido Core kurssin kautta harjoittelemaan aikuisten harjoituksissa noin 12-13-vuoden iässä. Siirtymävaiheessa voi käydä sekä Kids että Core harjoituksissa. Siirtyminen tehdään yksilöllisesti junioriohjaajan kanssa sovitusti ja kun nuori itse kokee olevansa valmis.

Tulethan harjoituksiin ajoissa eli noin 5-10 min ennen harjoituksen alkua.