HARJOITUSRYHMÄT

AIKUISET

Taido Core alkeiskurssi nuorille ja aikuisille ti 20-21, to 17.30-18.30, taekwondotatami

On tarkoitettu aikuisille ja nuorille harrastuksen aloittajille. Ikäraja n. 13v. Taido Coressa opetallaan kamppailulajien perusteita ja kehitetään kuntoa vaiheittain. Harjoitukset kahdesti viikossa syys- ja kevätkauden.

Taido värivyöt ti 20-21, to 17.30-18.30, taekwondotatami

Taido värivöisten harjoitukset soveltuvat kaikille sinisen vyön suorittaneille ja ylemmille vyöarvoille. Pääpaino on uusien tekniikoiden, liikesarjojen ja ottelun perusteiden opettelussa. Myös voimisteluliikkeet (tengi) ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa.

Kilpailijat ja vapaa harjoittelu/teemavuorot ti 21-21.30, la 14-16, su 14-16, judotatami

Kilpailijoiden vuorolla pystyt keskittymään itsenäisesti omien kilpailu tai vyökoesuoritusten harjoitteluun. Apua ja neuvoja voit pyytää paikalla olevalta ylemmältä vyöltä. Teemavuoroilla pureudutaan tarkemmin taidon eri osa-alueisiin. Teemavuoroille ja vapaavuoroille ilmoittaudutaan Nimenhuutoa käyttäen. Teema ja vapaavuorot on tarkoitettu värivöisille. https://kumakai.nimenhuuto.com/public_join

JUNIORIT

Taido Kids alkeiskurssi junioreille su 12-13m taekwondotatatmi

On tarkoitettu 7-12-v junioreille jotka aloittavat taidon. Taido Kids ryhmässä opetallaan taidon perusteita ja yleistaitavuutta kehittäviä harjoitteita on runsaasti. Ryhmätaitojen opettelu on myös keskeisellä sijalla.

Taido Kids jatkoryhmä su 12-13, taekwondotatami

Taido junioreiden jatkoryhmään puolelle siirrytään ensimmäisen harjoituskauden/vuoden jälkeen. Ryhmässä jatketaan yleistaitavuuden kehittämistä ja opetellaan taidon perusteita sekä syvennetään osaamista.

Kunkin harjoitusvuoden aikana suoritetaan mon-merkki ja raitavyö. Jatkoryhmässä voi harjoitella koko alakoulun ajan.

Siirtymä junioreiden ryhmästä aikuisten/nuorten ryhmään

Taido Kids ryhmästä siirrytään Taido Core alkeiskurssin kautta harjoittelemaan aikuisten harjoituksissa noin 12-13-vuoden iässä. Siirtymävaiheessa voi käydä sekä Kids että Core harjoituksissa. Siirtyminen tehdään yksilöllisesti junioriohjaajan kanssa sovitusti ja kun nuori itse kokee olevansa valmis.

Tulethan harjoituksiin ajoissa eli noin 5-10 min ennen harjoituksen alkua.

Alla olevasta kalenterista näet harjoitukset ja mahdolliset peruutukset.